Stills Kalender//Arkiv
DESEMBER
2010


MÅNEDENS STILLS: SIGNE CHRISTINE URDAL

Fotograf Signe Christine Urdal har bakgrunn fra sosialantropologi, utviklingsstudier, samt kunsthistorie og jobber nå som kunst- og dokumentarfotograf. Hun har i flere år samarbeidet med organisasjoner som UNICEF, Tv-aksjonen Drømmefanger, Kreftforeningen og Kreftomsorg Rogaland, i tillegg til diverse magasiner og aviser. Etter endt foto utdannelse arbeidet hun som assistent for kunstfotograf Dag Alveng i Oslo. Urdal har deltatt på en rekke utstillinger og kunstprosjekter. Høsten 2009 var Urdal på kunstneropphold i Berlin gjennom Stavanger kommunes kunstnerleilighet.

Kulturelt innslag av Gunnar Roalkvam og Mansur Rajih

Mandag 02.12.10

Klokken: 19:30

Link: www.scurdal.com

KONSERT MED STINA KJELSTAD

Stina Kjelstad er en syngende gitarspillende låtskriver fra skogene rundt Mjøsa, nå stasjonert i Stavanger der hun danser på UiS. Fritiden går til musikk og samarbeid ilag med musikere fra musikkmiljøet i Stavanger. Fredag 10 desember har hun konsert på Stills :)

Fredag 10.12.10

Klokken: 21:00

ÅPENT MØTE I BALANCED VIEW MED NINA SANDLI

Varmt velkommen til Åpent møte i Balanced View med Nina Sandli Balanced View er en global bevegelse som støtter oss i gjenkjennelse og tillit til klarheten - vår naturlige tilstand. Korte øyeblikk av klarhet, gjentatt mange ganger, blir kontinuerlig. Dette er
den enkle veien til fullstendig mental og følelsesmessig stabilitet, klarhet, innsikt, naturlig etikk, gode ferdigheter og evnen til å bruke kreative løsninger i enhver situasjon.

På møtet vil Nina dele sin erfaring, lese fra en av bøkene og gi en introduksjon til hvordan det er mulig for alle å oppnå totalt velvære i hvert øyeblikk gjennom å få tillit til klarheten som vi alle har i oss. For mer informasjon og gratis lydfiler, videoer, bøker og forum, besøk www.greatfreedom.org og www.balancedview.com.

For mer informasjon om hva som skjer i Stavanger området, skriv til: stavangerbv@gmail.com

Mandag 13.12.10

Klokken: 19:00