Stills Kalender//Arkiv
FEBRUAR
2011

Mandag 14. Februar

ST. VALENTINSDAG


Taste of the heart - touch of the classic with Trio Triola.
Klassisk musikk fra ulike deler av verden.

OPPLEVE EN KVELD DEDIKERT TIL KJÆLIGHETGJENNOM KLASSISK MUSIKK OG GOD MAT.

M E N Y
SCAMPISPYD OVER SALAT
FYLLT KYLLING MED TALLEGIO, SERVERT MED LINGUINIPASTA OG HVITVINSPESTO.
SJOKOLADEFONDANT MED VANILJEIS & JORDBÆR.


Kvelden starter kl. 19:00 - 22:00
Kun 399,- per person for helaften.
NB! Billetter må bestilles på forhånd ved å sende mail til siv@stills.no.


Onsdag 23. Februar • 20:30 • CC: 80/100,-

TRUBADURWEEKEND: POOR EDWARD


Bak artistnavnet Poor Edward står de to brødrene Kristian og Martin Tungland Rinde fra Stavanger. De snekrer melodiøse popsanger, gjerne med inspirasjon fra amerikansk folk/roots tradisjon.

Brødrene har høstet mange lovord for sine to EP utgivelser. De har blant annet blitt sammenlignet med The Jayhawks, Midnight Choir, Ben Harper og The Everly Brothers.

De hevder selv, helt blottet for ironi, å være opptatt av de små tingene i hverdagen. De synes det er viktig at kaffetrakteren i øvingslokalet blir rengjort med jevne mellomrom. De liker det ekte, det jordnære og har i ung alder lært at ukomplisert ikke betyr lettvint. Det musikalske produktet de to serverer er til tider vemodig, ofte lavmælt, men alltid preget av melodisk glede.


Tirsdag 24. Februar • 20:30 • CC: 180,-

TRUBADURWEEKEND: ELIN FUROBOTN


Elin Furubotn solodebuterte med albumet [Tikk Takk] fra 1999. Hun lager enkel visepop og synger om "det hverdagslige". "Tekstene baserer jeg på egne erfaringer, opplevelser og ting jeg ser. Av og til kan kun en setning jeg hører være nok til å gi inspirasjon», som hun selv sier det.

I 2008 ga hun ut albumet [Det som e nå], produsert av Erik Hillestad for Kirkelig Kulturverksted. Dette ble av NKR-programmet "Norsk på norsk" kåret til et av de fem beste norske album i 2008. I 2009 slapp hun sitt fjerde og hittil siste studioalbum, "Ein tanke unna". Hun har turnert med Jan Eggum og hatt dobbeltkonsert med Ole Paus. På Trubadurweekend kan du oppleve henne på Stills

Hun har med seg Tormod Eikill og Odd Kristian Reme (Kian) som GJESTEARTISTER. (De spiller sanger som Tormod Eikill har skrevet)


Fredag 25. Februar • 20:30 • CC: 80/100,-

TRUBADURWEEKEND: STINA KJELSTAD


Stina Kjelstad er en ny, lovende artist og låtskriver fra Toten. Hun kom til Stavanger for å studere dans i 2009, og har bodd her siden.
Hun skriver melankolse låter med sin egen spesielle vri, påvirket av pop- og jazz-artister som Norah Jones og Joni Mitchell. Hun har det
siste året begynt å spille låtene sine på diverse åpen-scene-arrangementer og holdt små konserter på noen av byens kaféer.

Dette med ubetvilsom bra respons fra publikum. Hun driver for tiden og spiller inn sitt debutalbum som har planlagt slipp Våren 2011.



Torsdag 27. Januar • 20:00

MÅNEDENS STILLS: MONICA OSNES JOHNSEN


Torsdag 27 januar kl. 20.00 åpner vi ny månedens stills. Denne gang
viser Monica Osnes Johnsen klassiske sorthvitt fotografier.